9 November 2012

Paus med servering

Efter tio år bakom katedern, bland pulpeter, med näsan i uppsatshäften och ett ständigt tjat om mobiler och ipods och ipads så har jag gjort mig förtjänt av en paus med servering och köksarbete. Från september-december 2013 kommer jag att studera vid Ballymaloe Cookery School i Shanagarry Co. Cork, Irland. Den som har tid och lust kan lyssna till vad Rory O´Connell har att säga om matlagning och skolan som han varit med och grundat.

4 comments:

  1. Vilket äventyr! Det låter jättespännande och intressant. And in Ireland too! Hurra för dig och lycka till!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jo, igår fick jag bekräftelse på att jag är antagen så nu är det bara att vänta.

      Delete
  2. WOW, det låter ju helt otroligt härligt och spännande. Du kanske blir en ny Julia Child! Säger jag först nu, för att jag inte har upptäckt din härliga blogg tidigare! Nu ska du få förgylla mina dagar! Ha det så gott Hillevi!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tack Tove! Jag ser fram emot det här med stor förväntan. Det ska bli underbart med nya intryck och så att få lära mig mycket nytt och nyttigt förstås. Jag har känt till Ballymaloe i flera år men visste inte att det fanns en skola. Deras hotell, Ballymaloe House, är vida känt. Precis som kockarna som är involverade.

      Delete