Jag har en höna att plocka med de som lärt mig att bryna malet kött innan det läggs i grytan. Du får en mycket mjukare och köttigare sås om du lägger ner köttet med de finfördelade och svettade grönsakerna och med en gaffel smular ner det tills den råa köttfärgen kokat bort. Fortsätt sedan som vanligt.
Proud owners, growers and - supposedly - eaters of the first pomegranate at
Ballymaloe - Stolta ägare, odlare och ätare av det första granatäpplet från
växthuset vid Ballymaloe
|
Tense anticipation in the queue for our exam results - Spänd förväntan i kön för att få våra tentresultat |
And then they pulled out the pasta machines
Och så kom pastamaskinerna fram
|
Gillian Hegarty, head chef at Ballymaloe House Gillian Hegarty, köksmästare vid Ballymaloe House |
So delicious served simply with a butter and sage sauce Så delikata serverade med en smör- och salvia sås |
Semi freddo with almond praline Semifreddo med mandelpralin |
Chocolate soufflé Chokladsufflé |
The girls suffering from demofatigue? Vad är detta? Demotrötthet? |
No comments:
Post a Comment