6 November 2013

A bone to pick

I have a bone to pick with all the people who have told me to fry my minced meat before it goes in the pot. You're much better off not doing that. Just crumble the meat in the pot with the finely diced and sautéd veg until it loses the raw meat colour. You'll end up with a softer and more succulent sauce.

Jag har en höna att plocka med de som lärt mig att bryna malet kött innan det läggs i grytan. Du får en mycket mjukare och köttigare sås om du lägger ner köttet med de finfördelade och svettade grönsakerna och med en gaffel smular ner det tills den råa köttfärgen kokat bort. Fortsätt sedan som vanligt.

Proud owners, growers and - supposedly - eaters of the first pomegranate at
Ballymaloe - Stolta ägare, odlare och ätare av det första granatäpplet från
växthuset vid Ballymaloe
Tense anticipation in the queue for our exam results - Spänd förväntan i
kön för att få våra tentresultat
And then they pulled out the pasta machines
Och så kom pastamaskinerna fram
Gillian Hegarty, head chef at Ballymaloe House
Gillian Hegarty, köksmästare vid Ballymaloe House
So delicious served simply with a butter and sage sauce
Så delikata serverade med en smör- och salvia sås
Semi freddo with almond praline
Semifreddo med mandelpralin
Chocolate soufflé
Chokladsufflé
The girls suffering from demofatigue?
Vad är detta? Demotrötthet?

No comments:

Post a Comment