16 August 2013

Hårklyvning

Idag har jag varit litet butter över det faktum att jag alltid betalar det dyraste priset för klippning hos frisören. "Idag blir det 34 euro" sa hon som höll i saxen i förmiddags. Det är många euro billigare än det jag betalat i tio år hos hårkonstnären på Runebergsgatan men i alla fall det dyraste alternativet på listan hos den lokala salongen.

Skilda dam- och herrpriser finns ju inte längre men jag slår mig i backen på att det oftast är damerna som får betala mer. Nu lugnar jag ner mig med Kevin Costner i vilda västern. Open Range - helt bra film. Finns på youtube.

2 comments:

  1. Jag har också en krypande misstanke om att damerna fortfarande betalar mera. Jag hörde en gång kommentaren att kvinnor kräver mera av sin klippning, men det är nog ren b******t. Ingen har någonsin frågat mig om jag nöjer mig med samma kvalitet som karlarna eller om jag vill ha en noggrannare klippning för att jag är kvinna. Och det finns många kvalitetsmedvetna herrar därute som också vill ha en snygg klippning...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja, så är det. Men är man korthårsnisse så får man väl skylla sig själv. Kunde vara intressant att prova den blligare varianten nångång. Ska du eller jag?

      Delete